Arnhems amateurvoetbal in het paasweekende: VDZ handhaaft titelkansen

Een wisselend beeld dit weekend bij de amateurclubs in Arnhem. Enkele clubs kwamen tweemaal in actie (VDZ, Sportclub Oranje, Elsweide), terwijl andere verenigingen konden genieten van de heerlijke voorjaarszon en de voetbalschoenen niet onder hoefden te binden (SML, Eldenia, SV De Paasberg). Het wekelijkse overzicht.

In 3D speelde Presikhaaf uit in een doelpuntrijk duel met 3-3 gelijk bij Overasseltse Boys. VDZ pakte de volle winst in 2 duels. Zaterdag werd met 1-3 de lastige uitwedstrijd bij RKPSC in Pannerden gewonnen, op paasmaandag werd met de kleinst mogelijke cijfers op ’t Cranevelt gewonnen van VVG’25 uit Gaanderen: 1-0 voor de Arnhemmers, die in de race blijven voor het kampioenschap. Eendracht verloor in deze klasse definitief de aansluiting met de kopgroep door een 0-1-nederlaag tegen degradatiekandidaat Kilder.

In 4F pakte won Sportclub Oranje zaterdag met 1-0 van HAVO in Haalderen, de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter eindigde in een teleurstellend gelijkspel: 1-1. Arnhemse Boys bleef puntloos. Zaterdag was Fortissimo uit en in Ede te sterk: 0-3. De thuiswedstrijd tegen Elistha ging met 1-4 verloren. AZ2000 kwam alleen op maandag in actie tegen HAVO en die thuiswedstrijd leverde een 2-0-zege op.

In 5F won MASV met minimale cijfers bij SVHA: 0-1. Elsweide zakte in 6F over de IJssel heen voor de uitwedstrijd bij Loo, maar kwam met lege handen terug: een 3-1 nederlaag.

ESA speelde verdienstelijk met 2-2 gelijk bij koploper Opheusden met 2 treffers van Stefan Gezius, maar het gat tussen beide clubs bleef 11 punten. Het zaterdagelftal van Eslweide kwam 2 keer in actie. Op paaszaterdag werd thuis met 3-0 gewonnen van De Treffers met goals van Raymond Folker, Marc Comans en Patrick Groeneveld. Op tweede paasdag werd uit met 4-1 verloren van EMM Randwijk.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhems amateurvoetbal in het paasweekende: VDZ handhaaft titelkansen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*