Arnhemse kerst initiatieven

© HJZ2009 - flickr.com/groups/arnhemdirect

Winter Arnhem, de Grootste Kerstmarkt van het Oosten, Winter Avenue Arnhem: vanaf dit weekend barst het van de kerst activiteiten in de binnenstad. Wij lichten er graag de wat kleinere initiatieven uit in de rest van de stad:

KERST Eetcafé

Maandag 17 december 2018 van 17:30 – 20:30: Voor het laatst in 2018 een menu in Kerstsfeer. Kom gezellig naar De Nieuwe Hommel en schuif aan! Maandag 7 januari om 17.30 uur gaan we weer aan tafel voor een 3-gangen diner. Wil je liever vegetarisch, geef dit dan vóór 12.00 uur door. Opgeven kan via info@denieuwehommel.nl of bij de beheerder van vandaag. Je kunt ook gewoon aanschuiven maar denk er aan… Vol is Vol!! De koks Tibor, Henk en Paul en gastheer Berjo heten je van harte welkom! De Wiltstraat 6.

Kerstborrel in het Coehoornpark

Vrijdag 21 december 2018 van 17:00 – 20:00: Kom je ook gezellig naar het Coehoornpark om onder genot van een glühwein of chocolademelk te genieten van een koortje. Wij zetten de tent op en zorgen voor vuurkorven. Neem jij je gezelligheid, een hapje en iets mee om in de kerstboom te hangen. Wil je een kerstverhaal vertellen of muziek maken dan gaat het nog gezelliger worden.

World Christmas Concert

Vrijdag 21 december 2018 van 20:30 – 23:30: Een spetterend concert met verrassende kerstliedjes, bijzondere gastoptredens en heel veel meer! Met gastoptredens van singer/songwriter Vincent MacDonald, Elles Springs, Penelope Woldringh Janssen, Riewert Catz, One Big Heart en Evie du Pré. Diaconessenkerk, G.A. van Nispenstraat 139

PopUpSpecial: Open Air Kerstdiner

Maandag 24 december 2018 van 18:00 – 22:00: Voor PopUpKerk Arnhem inmiddels een traditie geworden: het Open Air Kerstdiner! We vinden dat op kerstavond niemand alleen zou moeten zijn. En daarom gaan we wederom MET Z’N ALLEN enorm dineren. Dit jaar open air én overdekt, omdat we deze avond gebruik mogen maken van De Kubus op het Gele Rijders Plein. We dekken zowel buiten als binnen de tafel. Waar iedereen kan komen aanschuiven.
Want Kerstavond is hét moment om te delen.

Kerstherberg

Voor de 49e keer opent de Kerstherberg weer haar deuren tijdens de kerstdagen. Gratis toegankelijk voor iedereen. De Kerstherberg biedt de bezoekers een aantrekkelijk en feestelijk programma met activiteiten en optredens voor jong en oud. U bent kerstavond, eerste en tweede kerstdag van harte welkom in de Walburgiszaal in het centrum van Arnhem.

In de Kerstherberg kunt u genieten van optredens van een keur aan artiesten. Inschrijven is niet nodig, stap gewoon binnen! Iedereen is van harte welkom. De Kerstherberg serveert koffie, thee en limonade én u kunt een hapje blijven eten. En ook dit is gratis.

De Kerstherberg Arnhem wordt georganiseerd in de Stadskeuken. Deze is gelegen aan het Walburgisplein in het centrum van Arnhem. De ingang van het Walburgisplein ligt aan de Beekstraat, de zaal ligt naast de voormalige St. Walburgiskerk.

Kerstavond 24 december: 17.00 tot 23.00 uur
1e Kerstdag 25 december: 12.00 tot 23.00 uur
2e Kerstdag 26 december: 12.00 tot 19.00 uur

Reacties