Arnhemse talenten getoond bij In the Making

{

Bij In The Making hebben we de afgelopen twee jaar veel inspirerende en talentvolle studenten, young professionals en ondernemers voorbij zien komen. Het meest bijzondere van deze groep talentvolle mensen is dat woorden omgezet worden in daden. “Gewoon doen!” is het motto. Er werd groot gedacht, maar klein begonnen.

Deze “jonge honden” kloppen al een tijdje op de deur om op een creatieve en pakkende manier hun stempel te drukken op het bruisende en ondernemende karakter van de stad Arnhem. En met succes!

Dit is ook precies waarom we 2 jaar geleden met In The Making zijn begonnen; om jonge ambitieuze studenten, ondernemers en young professionals een podium te bieden om zichzelf te laten zien, te helpen ontdekken waar hun passie ligt en waar ze goed in zijn. Uiteindelijk met als doel dat iedereen op de plek belandt waar hij/zij zich gelukkig voelt en succesvol is.

29 maart bestaat het “podium” In The Making 2 jaar. We gaan dit uiteraard feestelijk vieren maar niet ter ere van ons, maar ter ere van al die Arnhemse talenten die In The Making de afgelopen jaren hebben bezocht en gesteund.

Tijdens deze feestelijke avond willen we laten zien wie allemaal “In The Making” zijn. Wat zij doen en wat zij nog willen doen. We gaan dan ook niet teveel terug kijken naar het verleden, maar kijken vooral naar het heden en de toekomst. We willen de Arnhemse talenten laten zien en geven iedereen de gelegenheid om zich op diverse manieren te uiten en te tonen. Iedereen kan laten zien waar hij of zij mee bezig is en nog wil doen.

Ook op muzikaal vlak zullen enkele talentvolle Arnhemse dj’s hun kunsten tonen.

We presenteren met trots een gedeelte van onze line-up:

– Dj Yosser (o.a. de PopupKlup, Nachtkerk)
Kopstuk vs Oxtrademus (residents bij Studio Sonsbeek)

We willen groots uitpakken en er een onvergetelijke avond van maken. We vragen daarom voor het eerst en éénmalig in ons 2-jarig bestaan aan de deur een bijdrage van 5,- om deze avond mogelijk te maken.

We hopen dat jullie gezellig met ons mee komen feesten op 29 maart!

Wat: Arnhem Exposed
Wanneer 29-03-2013 van 20.00 tot 01.00
Waar: Boulevard Heuvelink 12
Hoeveel: 5,- (bijdrage aan de deur)

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse talenten getoond bij In the Making"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*