Boektour: Colheita bij Hijman Ongerijmd

“Hij kwam nog iets dichterbij – hij kon zich niet herinneren ooit eerder de geur van mama te hebben opgesnoven. Als dit tenminste h√°√°r reuk was en niet die van de dood.”

In 2014 begon Gademann (Zevenaar, 1960) aan Colheita, zijn eerste psychologische thriller. Het verhaalt van de oudere en welgestelde Jacques en diens dagelijkse demonen. Zijn allesbepalende relatie met zijn moeder, de onmogelijke liefde voor Maurice en de daaruit volgende ramp die doorechoot naar vandaag en dit alles overgoten met port – véél port: dat is Colheita.

Schrijver René Gademann zal donderdag 26 januari om 20 uur zijn boek presenteren bij boekhandel Hijman Ongerijmd. Hij draagt dan voor uit zijn psychologische thriller ‘Colheita’ en zal naderhand een aantal boeken signeren.

Colheita is inmiddels al een veelgeliefde thriller bij menigeen, dus wees erbij.

De toegang is gratis. Het wordt op prijs gesteld wanneer je je van tevoren aanmeldt op de Facebook-pagina. En wanneer je het evenement deelt, ben je geweldig.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Boektour: Colheita bij Hijman Ongerijmd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*