Bouwen, chillen, dromen op Stadsblokken Meinerswijk

Chillen op de Stadsblokken - Zefanja Hoogers

Vorige week zijn kinderen filosoferend, chillend en spelenderwijs aan het werk gegaan vlakbij de ASM haven. ‘Bouw je eigen chillplek in de natuur’ pakt aankomend weekend nóg een keer uit: twee dagen lang buiten bezig zijn, nadenken en dromen over de toekomst van het gebied en lekker samen werken aan een uitkijktoren!

Het Timmerhuis en partners

Het Timmerhuis biedt ruimte en support aan jonge denkers en doeners die samen de wijk mooier, gezonder en sterker maken. Je vindt het Timmerhuis op Akkerwindestraat 29. Zij werken samen met vele partners in de stad om het culturele aanbod te versterken.

Ook afgelopen zondag hebben kinderen naast filosoferen over de toekomst van het Stadsblokken-Meinerswijk gebied, chillen in de hangmatten, natuur ontdekken, een toren gebouwd van wel NEGEN METER HOOG! En ze zijn naar het circustheater Bloes! Cirque de la Liberté geweest.

Aankomend weekend 16/17 juni gaan ze dat nog eens over doen – of: de grote slag slaan. Natuurlijk kinderen, maar ook pappa’s, oma’s, moeders en grootvaders zijn van harte welkom om mee te genieten van dit stukje bijzondere natuur midden in de stad.

Meld je even aan via aanmelden@hetKinderWijkTeam.nl. Alles is GRATIS!

Bouw je eigen chillplek in de natuur

Het project wordt mogelijk gemaakt door Het Timmerhuis, KondorWessels Projecten, Touchstones Arnhem, het KinderWijkTeam, Willem Jakobs en vele partners!

Reacties