Dansen op de Rijn

Zin in een leuk en nieuw feestje? Maak dan een dansje op de gloednieuwe Arnhemse disco-boot. Trek je dansschoenen aan en blok zaterdagavond 24 februari in je agenda. Want op deze avond gaat de disco-boot voor het eerst varen op de Rijn.

Deze boot wil je niet missen

Het nieuwe Arnhemse feest is vooral bedoeld voor party-animals van 30 jaar en ouder. “We proberen alles helemaal in de stijl te brengen van vroeger. Met de beste disco-hits maar ook met hapjes en drankjes”. De boot biedt ruimte aan ongeveer 450 gasten, dus wil je de boot niet missen, zorg dan dat je snel je ticket reserveert via www.disco-boot.nl.

Silent disco en chillruimte

Op de disco-boot ga je uit je natuurlijk uit je dak op de dansvloer. Er is ook een silent disco en een chillruimte met retro meubels. Jij en je vrienden kunnen boarden vanaf 20.00 uur en de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Rijnkade.

Early boot tickets kosten 14,50 euro, reguliere tickets 17,50 euro en kun je bestellen via de website. De boot legt rond 00.30 uur weer aan aan de Rijnkade, waarna je nog kunt doorfeesten tot 1.00 uur.

 

Reacties