De leukste kerstworkshops bij de Boog in Elden!

Half december start De Boog in haar atelier in Elden een serie bijzondere kerstworkshops voor kinderen, volwassenen én de combinatie ouder/kind. De aftrap wordt gegeven op woensdagmiddag 13 december met een kinderworkshop sneeuwbol maken. Op zaterdag 16 december is er een stoere ouder-kind workshop van 11.00 – 13.00 uur en een workshop voor volwassenen van 14.00 – 16.00 uur. Ook op 20, 28 en 29 december kun je bij De Boog creatief aan de slag.

Naast een sfeervolle sneeuwbol maken we in elke workshop weer iets anders, zoals een kunstige houten kerstboom, een kerstig sfeergordijn of raamdecoratie, etagères van boomstamplakken en servies en kunstzinnige groene kerststukken. Voor deze workshops werkt De Boog samen met Gemwear uit Arnhem. Details over de workshops vind je op de Facebookpagina’s van De Boog Coaching & Creativiteit en van Gemwear.nl.

Inschrijven kan vanaf nu op Facebook of via info@deboogcoaching.nl. Wil je alvast de sfeer komen proeven, kom dan langs op één van onze open atelieravonden of bij de kinderknutseldagen. Informatie hierover vind je op www.deboogcoaching.nl. Bellen mag ook op 06-57114524. Atelier De Boog, Brink 13, 6842 AT Elden/Arnhem.

Reacties