De Arnhemse veiling voor 538 voor War Child

{

Het is niet alleen belangrijk om op 28 maart in actie te komen, in de weken daarvoor kan je ook al genoeg doen. Door bijvoorbeeld College Tour-achtige avonden te houden, een Ladies Night of door een grote online veiling met unieke Arnhemse items te houden! Dit gaan we in de week voor 28 maart doen in samenwerking met het Notarishuis Arnhem en Flexscore Business Support.

Jessica Stam van Flexscore: “Direct was ik enthousiast over de War Child actie en bedacht ik al snel dat wij als Flexscore Business Support wel eens ons callcenter voor dit goede doel in zouden kunnen zetten. Ik heb dit idee bij onze directie en onze werknemers neergelegd. Ook zij waren enthousiast. Onze directeur Henk vertelde dat hij dit doel een warm hart toe draagt aangezien hij zich via zijn vorige baan hier ook al vaker voor had ingezet. Na overleg met Carolien en Karlijn van Warchild die de inzet van ons callcenter ook een goed idee vonden ben ik uiteindelijk bij Sander Wind van 538 voor Warchild Arnhem terecht gekomen. Het plan is gaan broeien om de bedrijven in en rond Arnhem te gaan benaderen. Dit om de actie een extra boost te geven zodat het project nog meer in Arnhem zal gaan leven.”

De mensen van Flexscore zijn een aantal dagen druk aan het bellen geweest, met een geweldig resultaat. Veel bedrijven hebben ons toegezegd om geld te doneren of om zelf geld in te zamelen door middel van het organiseren van een actie. Daarnaast hebben wij ook een aantal mooie veilingstukken weten te bemachtigen. Een klein overzicht:

– Een thuisconcert van een bekende zangeres;
– Een weekend in de Gouden Suite van Hotel Papendal, normaal voorbehouden aan topsporters en artiesten die in het Gelredome optreden;
– Compleet verzorgde kinderfeestjes;
– En nog veel meer!

Daarnaast heeft de Arnhemse Stockdagen ook mooie stukken van Arnhemse ontwerpers toegezegd:

– Een tas van People of the Labyrinth;
– Een zilveren ring van Minouche En Rune;
– Een stylingsessie van NET-A;
– En nog veel meer moois!

Veel meer organisaties en bedrijven in en rond Arnhem hebben unieke items toegezegd, maar dat is teveel om hier allemaal op te noemen. Alle items komen op de site van het Notarishuis te staan en daar kan heel Arnhem (en omstreken) gaan bieden op deze prachtstukken. Onze dank gaat uit naar iedereen die meewerkt aan de veiling en natuurlijk de vrijwilligers van Flexscore: Jaqueline, Paul, René, Wolga, Mike, Tom, Dorine, Tanja, Savannah, Henk, Pieter, Yolanda en Astrid!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De Arnhemse veiling voor 538 voor War Child"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*