Debuuteditie Arnhem Laughs in Willemeen

AOT Events is de gastheer van een spiksplinternieuwe comedy-serie in Willemeen. Ze brengen je de beste stand-up comedians van over de hele wereld naar Arnhem met elke maand een andere line-up!

Arnhem laughs

Vergeet de sportschool en train je buikspieren tijdens Arnhem Laughs. Vanaf 2 maart brengt AOT Events je in Willemeen maandelijks een in Engels gesproken stand-up comedynight met een microfoon, grappen en een geweldig publiek. De hele show zal in het Engels zijn.

Aftrap

Vrijdag 2 maart heeft Willemeen WestSaid, Ruud Vos, Sergej Lopouchanski, Zuva Martens, Kor Hoebe, Nour Al Hajjar, Steven Stol, Sam Humes en Steven Morgan. Koop uw ticket (s). Die zijn slechts 5 euro in de voorverkoop (en 7,50 euro aan de deur). We zijn vanaf 20:00 uur voor drankjes en hapjes aan de bar geopend.

Elke maand een andere line-up

We hebben een line-up bestaande uit gevestigde namen en nieuw talent. Het gehele programma is Engelssprekend. AOT Events is de gastheer van de comedy-serie en zal de avond presenteren. Ze brengen je de beste stand-up comedians van over de hele wereld naar Arnhem met elke maand een andere line-up!

Reacties