Gastheren en -vrouwen gezocht in MFC’s (vrijwillig)

De MFC’s in Arnhem (Multi Fuctioneel Centrum) zijn vrijwel allemaal ontworpen met een balie waar vandaan bezoekers wegwijs kunnen worden in het gebouw. Deze balie’s worden merendeel door vrijwilligers uit de wijken bemenst en de teams in Schuytgraaf, Klarendal, Presikhaaf en de Geitenkamp hebben versterking nodig.

Gezocht: Vrijwilliger Gastvrouw/Gastheer voor de MFC’s Omnibus, Klarendal, Presikhaaf en Geitenkamp

We zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken. We zoeken specifiek mensen voor zowel voor de ochtend als de middag! Lijkt het jou leuk om in een bruisend gebouw te werken, reageer dan nu!

Korte taakomschrijving:

Beheren van de receptie, ontvangen van bezoekers, wegwijs maken van bezoekers, ondersteunen bij vergaderingen en recepties (koffie/thee zetten, klaarzetten van apparatuur, opruimen van de ruimtes), bijhouden van bestellingen.

Kennis en vaardigheden:

Gastvrij, dienstverlenend, representatief en een goede beheersing van de Nederlandse taal. De werkplek is niet rolstoeltoegankelijk.

De werkzaamheden zijn zeer divers, je krijgt de ruimte om te werken naar eigen inzicht en je hebt dagelijks te maken met veel verschillende mensen en culturen. Daarnaast is er ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en werk je in een gezellig team.

Contact persoon:

MFC Omnibus (Schuytgraaf)

Sherlijn de Windt

sherlijn@guidoinarnhem.nl

Tel: 06-54266089

MFC Klarendal (Klarendal)

Nairobi Panneflek

nairobi@guidoinarnhem.nl

Tel: 06-4071 7028

MFC Presikhaven (Presikhaaf)

Nairobi Panneflek

nairobi@guidoinarnhem.nl

Tel: 06-4071 7028

MFC De Wetering (Geitenkamp)

Marjon Bussink

m.bussink@rijnstad.nl

Tel:06-52698190

Foto: Nairobi en haar team bij de balie in MFC Klarendal, gemaakt voor Wijkkrant Klarendal – Zefanja Hoogers

Reacties