Doe mee aan Zuid aan Zee + Zuid aan Zee XL editie

Zuid aan Zee - Zefanja.nl 2017

In het laatste weekend van de zomervakantie én in de laatste week van de zomervakantie gaan kinderen weer naar Zuid aan Zee: Ga je dit jaar niet op vakantie? Of veel te kort? Doe dan mee met Zuid aan Zee! In één spannende vakantieweek werk je samen met andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project. Je bent helemaal vrij om te maken wat je wil en je kan met vanalles aan de slag: van 3D-printen tot dans en van Virtual Reality tot rap!
Een kijkje in de toekomst

We bouwen in één week tijd aan de stad van de toekomst. We laten ouders, buren en vrienden zien hoe volgens ons de toekomst eruitziet! Hoe gaan we met geld om in de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek wordt er gemaakt in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en maken we een grote expositie op Stadsboerderij de Korenmaat; een poort naar de toekomst!

Wanneer?
De laatste week van de zomervakantie, 13 t/m 17 augustus voor kids uit groep 6, 7 of 8: Maandag t/m donderdag van 10:00 – 17:00 en vrijdag van 10:00 – 20:00.

Zuid aan Zee XL

Bij Zuid aan Zee XL bouw jij in 3 dagen tijd aan de stad van de toekomst. Timmeren, lassen, bling bling en graffiti – we gaan met vanalles aan de slag om een spectaculair decor te bouwen waarmee we bezoekers een kijkje geven in de toekomst. Dit decor wordt in de week daarna gebruikt door de kinderen van Zuid aan Zee regular.

Een kijkje in de toekomst?

Ja! Want in de toekomst is alles dus anders. Hoe is de economie van de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek draaien de mensen in de toekomst? En hoe? Samen denken we eroverna en bouwen we binnen 3 dagen een groots decor op de boerderij! Jij bepaalt hoe alles eruit komt te zien, je wordt hierbij geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Wanneer?
Het laatste weekend van de zomervakantie 10 t/m 12 augustus voor kids van 12 jaar en ouder, in de 1e, 2e of 3e klas van de middelbare school:Vrijdag t/m zondag van 10:00 – 17:00

Waar?
Stadsboerderij de Korenmaat. Marius van Beeklaan 5.

Aanmelden?
Voor 30 juli via: www.kinderenaanzee.nl.
Jeugdcultuurfonds vergoed de deelname voor kinderen uit gezinnen met een GelrePas. Heb je een GelrePas? Dan is het dus GRATIS!
Heb je geen GelrePas maar val je wel in de doelgroep? Dan nemen we contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/zuidaanzee

Zuid aan Zee is een initiatief van Kunstbedrijf Arnhem, Kinderen aan Zee en Kunstlab Arnhem

Reacties