Feestelijke parade opent Nacht van de Mode

We nodigen u graag uit voor de feestelijke openingsparade. Styliste Annet Veerbeek haalt alles uit de kast om van deze parade een waar spektakel te maken met bijzondere stukken van ontwerpers uit het Modekwartier. Eenmaal aangekomen op het Kazerneplein in het Modekwartier wordt de Nacht van de Mode op spectaculaire wijze geopend door het Klarendal Jazz Orkest.

Vanaf dat moment zijn de straten gevuld met kleurrijke presentatie, shows en onder andere live muziek. In de ateliers en winkels (geopend tot 00:00 uur) vind je volop speciale collecties en bijzondere aanbiedingen en natuurlijk pakken ook de horecagelegenheden flink uit.

Wijn & muziek
Op het Kazerneplein kun je tot middernacht terecht voor het gezelligste wijnfestival van Nederland: Snob. Met muziek, theater en in de avond de traditionele Blockparty. Voor wie tot in de late uurtjes wil dansen: op de afterparty in Luxor Live gaat het feest daarna gewoon door.

Fashion & Design
Nacht van de Mode werkt nauw samen met Fashion Design Festival Arnhem en State of Fashion (voorheen Arnhem Mode Biënnale) en is traditiegetrouw één van de hoogtepunten. Ondernemers en wijkbewoners halen alles uit de kast om bezoekers onder te dompelen in een warm bad van vakmanschap en liefde voor bijzondere ontwerpen.

Wil jij er bij zijn?

Meld je aan via info@nachtvandemode.com voor een extra feestelijk onthaal + welkomstdrankje bij aanvang van de openingsparade. Noem je email ‘Ik ben graag aanwezig bij de openingsparade’

Over het Modekwartier
Het Modekwartier is een broedplaats voor mode- en designtalent. Aanstormend talent, gevestigde namen, trendsetters, ambachtsmensen; samen vormen zij het kloppend hart van deze dynamische wijk. De cafés en restaurants in het Modekwartier behoren tot de belangrijkste hotspots van Arnhem.

Waar: Modekwartier, Arnhem
Wanneer: zaterdag 9 juni, 17.30 tot 00.00 uur
Openingsparade: vertrek om 16.00 uur vanaf het Johnny van Doornplein (hoofdlocatie FDFA)
Opening: 17.00 Kazerneplein
Afterparty Luxor: 00.00 – 04.00
Entree: gratis
Info: www.modekwartier.nl

—–

Fotografie: Ivo de Kok, Styling & productie: Annet Veerbeek, Visagie: Niels Jansen, Model: Mierijn Blokzijl, Vormgeving: Hanneke van de Pol

Reacties