Giroblauw blijft in Arnhem

De Giro d’Italia is de stad weer uit, de horeca pruttelt nog wat na, maar de fans zijn dik tevreden. Vooral de wijze waarop Maarten Tjallingii op zijn eigen Posbank de Maglia Azzurra (de giro-blauwe trui voor de beste klimmer) veroverde en daarna nog tientallen kilometers lang bleef lachen naar zijn Arnhemse fans heeft veel positieve reacties losgemaakt. Zo is direct de Griinta 53-11 blauwe trui in productie genomen, om het giro-blauw ook na de laatste etappe in Arnhem te houden.

 

maarten2016

Frank Heinen vergeleek onze grijnzende wielerheld in HP/De Tijd met superman en zag zijn artikel op Twitter nog tientallen keren langs komen.
FHeinen

Dat Tjallingii de Maglia Azzurra na de rustdag in Italië al meteen moest afstaan aan een onbeduidende Italiaan zal zijn Arnhemse aanhangers worst wezen. Er liggen aan de voet van de Posbank immers 178 Giro-blauwe truien op hem te wachten, die zijn fans via crowdfunding bij Okimono hebben besteld. Van de gelimiteerde editie was 80% al binnen 24 uur uitverkocht, dus in het lokale bergklassement komt niemand onze superman deze Giro meer voorbij.

Het Tjallingii journaal, met de ontsnapping in Turijn, wordt hier vervolgd.
giroblauw

Reacties

Over de auteur

Arnhemse Jongens
Arnhemse Jongens is een coöperatie van coördinerend stralingsdekundigen. Terwijl andere stralingsdeskundigen zich vooral buigen over buitenaardse instraling, zetten Arnhemse Jongens zich in voor maximale uitstraling. Vooral stedelijke uitstraling, die tot ver voorbij Radio Kootwijk komt. Zingt u even mee? https://www.youtube.com/watch?v=TkOp6OOCKPQ “Deze overeenkomst is gelijkluidend aan de door de Belastingdienst op 22-09-2015 onder nummer 9011579855 beoordeelde overeenkomst.”

Wees de eerste die reageert op "Giroblauw blijft in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*