Grab Them By The Poëzie (2)

Ontwerp: Anouk Boerman

Het was een eclatant succes, de eerste editie van Collectief Rauws Grab Them By The Poëzie in Café Meijers: een hele rits dichters van uit het hele land (en zelfs uit Elten!) bracht de beste woorden ten gehore voor een enthousiast publiek. Reden genoeg om er een volgende aflevering aan vast te knopen.

Er is weer een reeks poëten (en muzikanten, voor wat dat betreft) geselecteerd om de toehoorders verbaal (en muzikaal) bij hun kladden te grijpen. De organisatie wilde alleen maar het beste – en dat zal geweten worden ook!

Woorden maken we liever niet vuil, dus we volstaan met deze uitnodiging: kom zaterdag 21 april om acht uur ’s avonds naar Café Meijers. Want wie horen wil zal voelen!

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.