(Gratis naar) Spectaculaire opening Luxor Live

Op 5 september vindt de offici?le opening plaats van het nieuwe poppodium van Arnhem. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van het spectaculaire openingsfeest.
Op het feest worden bezoekers getrakteerd op een vol audiovisueel programma van nationale en internationale artiesten op het gebied van muziek en film, met o.a. World/Inferno Friendship Society. Zij spelen Addicted to Bad Ideas: Peter Lorre’s 20th Century , een pop-multimedia-theaterspektakel.

Daarnaast de exclusieve Arnhemse premi?re van de animatiefilm The Phantom Of The Cinema van filmmaker Erik van Schaaik. Deze film is door de selectiecommissie van HollandFilm uitgekozen als een van de Nederlandse inzendingen voor de Oscars! DJ St. Paul draait gedurende de avond een halve eeuw pop, rock, soul- en dansmuziek. De gehele avond wordt gehost door De Stijle, Want.

Vier het feest mee!
Voor de lezers van Arnhem Direct mogen we 2 kaarten weggeven voor de spectaculaire opening op vrijdag 5 september a.s.. De eerste 2 lezers die op deze posting reageren met “Ja, ik wil!” en hun contactgegevens mailen naar Arnhem Direct krijgen elk een gratis toegangskaart.

Mocht je te laat zijn voor de gratis kaarten, maar toch heel graag naar deze spectaculaire opening op 5 september a.s. willen: er zijn nog enkele kaarten te koop. De kaarten kosten ? 30,- excl. servicekosten en zijn inclusief champagne & luxe openingshapjes. Deze zijn te bestellen op Luxor Live.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "(Gratis naar) Spectaculaire opening Luxor Live"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*