Groene innovaties voor het klimaat van morgen

Klimaatcafé #7 – studentencafé: op donderdag 1 februari houdt ‘Arnhem Klimaatbestendig’ zijn zevende klimaatcafé in Showroom Arnhem. Tijdens dit gratis Klimaatcafé is het podium voor de aankomende generatie ontwerpers en doeners, namelijk de studenten.

Jongste generatie

Het platform Arnhem Klimaatbestendig informeert en inspireert Arnhemmers over hoe we de stad samen meer klimaatbestendig kunnen maken. Dat vergt veel gezamenlijke inzet, maar ook een hoop innovatie en creativiteit. Welke oplossingen zien de studenten voor klimaatadaptatie en hoe zien zij hun eigen rol als toekomstig ontwerper en uitvoerder? In het format van 20×20 (20 plaatjes x 20 seconden) presenteren studenten van de opleidingen Van Hall Larenstein, Wageningen University & Research, ArtEZ, Helicon Velp en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht hun toekomstvisies en projecten.

Programma

Vooraf zal gemeentelijk beleidsadviseur Henk Wentink een oproep doen aan onze jongste generatie klimaatbestendigers. We ronden het podiumprogramma af met een reflectie op de studentenpresentaties en sluiten af met een gezellige netwerkborrel. Dus wees erbij op 1 februari in Showroom Arnhem en neem je studiegenoten, docenten, collega’s, familie, vrienden en buren mee!

Datum: donderdag 1 februari 2018
Tijd: 16.30 – 18.00 uur, deuren open 16.00 uur
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20
Entree gratis

—-

Over Arnhem Klimaatbestendig

Het platform Arnhem Klimaatbestendig bestaat uit de volgende organisaties: Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem CASA, Gemeente Arnhem, Natuurcentrum Arnhem, Netwerk Groen Arnhem, Le Far West landschapsarchitectuur, Waterschap Rivierenland en Waterschap Rijn en IJssel. Kijk ook op het web.

Reacties