Hoogte80 Festival bestaat 10 jaar!

Foto Frans Schneider

Donderdag a.s. gaat de tiende editie van Hoogte80 Festival van start. Het idee dat tien jaar geleden aan de keukentafel ontstond, is inmiddels uitgegroeid tot de start van het Arnhemse festivalseizoen. Elk jaar weten meer artiesten en bezoekers ons te vinden en ervaren wij samen het gevoel van vrijheid dat Hoogte80 Festival zo bijzonder maakt. Het tienjarig bestaan is reden voor feest en dat feest vieren wij graag samen met jou.

‚ÄãTien jaar is een mijlpaal waarbij wij niet achterom, maar vooral vooruit kijken. Hoe kunnen wij onze rol voor makers versterken? ‚ÄãHoe sluiten wij nog beter aan bij de tijd en samenleving? Hoe blijven we toegankelijk voor een breed publiek? W‚Äãat voor een moois kunnen wij nog toevoegen in Arnhem? Een van de dingen waar we mee bezig zijn, is naast het ‚Äãcreëren van een wonderlijke en inspirerende omgeving op de bult, op locatie bijzondere voorstellingen programmeren die anders Arnhem voorbij zouden gaan. Dit jaar is dat bijvoorbeeld Project Wildeman, die hun voorstelling spelen in de Skatekerk aan de Rosendaalseweg.

We nodigen je graag uit om van 10 t/m 13 mei langs te komen op Hoogte80 Festival.

Ga erop uit, ontmoet, beleef en geniet van vier dagen Hoogte80!

Bezoek het Facebook evenement, bekijk de programmakrant online en volg het H80 festival op Facebook, Twitter en Instagram

Reacties