Nacht van de Mode – de 10e editie!

Bij een jubileum hoort feest, een grandioos feest! En daarom pakt het Modekwartier dit jaar flink uit tijdens de 10e editie van Nacht van de Mode. Op zaterdagavond 9 juni openen ontwerpers van het Modekwartier in de wijk Klarendal traditiegetrouw tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers voor liefhebbers van fashion, art & design.

Om 16.00 uur vertrekt een feestelijke parade vanuit de binnenstad richting Modekwartier waar de Nacht van de Mode op spectaculaire wijze wordt geopend op het Kazerneplein.

Vanaf dat moment zijn de straten gevuld met kleurrijke presentaties, shows en o.a. live muziek. In de ateliers en winkels vind je speciale collecties en bijzondere aanbiedingen en natuurlijk pakken ook de horecagelegenheden flink uit. Wijnproevers, theater- en dansliefhebbers kunnen terecht op het Kazerneplein, waar vanaf 14.00 het gezelligste wijnfestival van Nederland ‘SNOB’ plaatsvindt, theater te beleven valt, met in de avond de traditionale ‘Blockparty’.

Op de afterparty in Luxor Live gaat het feest vanaf 00:00 gewoon door voor wie nog niet genoeg heeft gehad en de 10e editie van Nacht van de Mode tot in de late uurtjes wil vieren.

Fashion Parade

16.00 Johnny van Doornplein (hoofdlocatie FDFA)

Parade trekt vanuit de binnenstad richting Modekwartier

Opening

17.00 Kazerneplein

Nacht van de Mode

17:30 – 00:00 Modekwartier

Fashion, Art & Design, Food & Drinks, Live Music, Theater,

Lifestyle, Wijnfestival Snob, Block Party!

After Party ‘Stille Nacht’

00:00 – 04:00 Luxor

Foto bij bericht: 2016 – Nacht van de Mode wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem, Volkshuisvesting, Goldwell, De Kempenaer Advocaten, Burgers Zoo & Friends. Vormgeving Nacht van de Mode 2018: Studio Artics

SNOB Wijn Festival

Op zondag 10 juni gaat Sugar Hill & partners tussen 12:00 en 0:00 door met het SNOB Wijn Festival op het Kazerneplein dat op zaterdag is gestart : met een goed glas wijn, goed gezelschap, muziek , theater tot aan spijkerpoepen en wat te happen, starend naar een goede filmklassieker.

FRIENDS

De Nacht van de Mode wordt georganiseerd door ondernemersvereniging DOCKS en kan altijd nog weer sponsoring gebruiken om al die bezoekers te laten genieten van al het moois in Klarendal. Mail daarvoor met info@nachtvandemode.com – vanaf €25,- ben je al FRIEND.

 

Reacties