Inzameling Douwe Egberts-punten voor Arnhemse Voedselbank

Gisteren is de Lionsclub Arentheem gestart met een inzamelingsactie van Douwe Egberts-punten ten behoeve van de Arnhemse Voedselbank. Punten van de verpakkingen voor koffie of thee kunnen bij diverse supermarkten worden ingeleverd.

De Lionsclub gaat de inleverde punten bij Douwe Egberts inwisselen voor pakken koffie die rechtstreeks naar de Voedselbank gaan. Vorig jaar leverde de actie een totaal van 1.500 pakken koffie op.

Medeorganisator Joep Luijkx van de Arnhemse Lionsclub Arentheem:

“Wij vinden dit echt een prima actie. Er zijn nog steeds heel veel mensen die Douwe Egberts punten sparen of deze al vele jaren in laatjes of broodtrommeltjes hebben liggen. De Lions halen de ingeleverde bonnen op bij onderstaande adressen, tellen de punten en leveren ze bij Douwe Egberts in. De koffie die we ervoor terug krijgen hebben een goede bestemming want zij gaan regelrecht naar de Arnhemse Voedselbank.”

Deelnemende supermarkten
In Arnhem kunnen de DE-punten worden inleverd bij de volgende vestigingen van Albert Heijn: Velperbuitensingel, Van Lawick van Pabststraat, Klarendalseweg, Hanzestraat, Drieslag, Gronigensingel, Kronenburgpassage en de Marasingel.

Verder is inleveren mogelijk bij de Coop Kroonsewal en Op het Toneel én de Jumbo Elderveldplein en Rosendaalseweg. In Westervoort kunnen punten worden ingeleverd bij Albert Heijn aan het Dorpsplein.

Het is de redactie helaas niet bekend hoe lang deze actie precies duurt. De hierboven afgebeelde punten worden in ieder geval nog deze week ingeleverd bij één van de deelnemende supermarkten.

Bron: Voedselbank Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Inzameling Douwe Egberts-punten voor Arnhemse Voedselbank"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*