‘iXpiekids’: Digitale ontdekkingstocht voor kinderen

Het iXperium van de HAN Pabo organiseert a.s. zaterdag (21-01) een ‘iXpiekidz-dag’. Dat is een digitale ontdekkingstocht voor kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Kinderen kunnen tijdens de ontdekkingstocht aan de slag met de gaafste en nieuwste gadgets, digitale leermiddelen en kunnen DJ spelen in de muziekstudio.

Deelname aan deze dag is gratis en kinderen en begeleiders kunnen zich aanmelden via ixpiekidz@gmail.com. Het iXperium is gevestigd aan de Ruitenberglaan 27 en de dag duurt van 10:00 tot 15:00 uur.

iXperium Arnhem
iXperium Arnhem is opgericht in 2011 en een initiatief van het Community Learning Centre (CLC) Arnhem. Het is een fysiek lab binnen de HAN Pabo. Leraren, lerarenopleiders en studenten kunnen er op verschillende manieren kennis maken en experimenteren met ict-toepassingen voor het onderwijs. Het Community Learning Centre levert een bijdrage aan onderwijsinnovatie en schoolontwikkeling door het verkennen, onderzoeken en implementeren van vernieuwende toepassingen van technologie bij leren en onderwijzen

Lees het Jaarverslag-2015-ixperium Arnhem

.

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "‘iXpiekids’: Digitale ontdekkingstocht voor kinderen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*