Klarendal toont creatief

Afgelopen week fietste ik door Arnhem om te zoeken naar geschikte panden om een bedrijfsverzamelgebouw te starten voor nieuwe media. Alhoewel het pand aan de Sweerts de Landasstraat grote kans maakt, is de definitieve keuze nog steeds niet gemaakt.

Tijdens mijn fietstocht reed ik door de wijk Klarendal waar mijn oog viel op het compleet gerenoveerde postdistributiecentrum.
In 2003 (als ik het goed heb), is de gemeente Arnhem gestart met het project 100% mode Klarendal. Daarvoor worden in de wijk winkel-, werk- en woonruimten door de Volkshuisvesting Arnhem aangekocht tbv ondernemers in de mode, accessoires en aanverwante ambachten.

In augustus 2006 zijn de eerste panden geopend en inmiddels zijn tal van mode-ondernemers (zoals Jaro van Meerten, Mip van de Pol, Margal? B., Edwin Marck en Moon Geerlings, Irene Weijs, Inge Uittenbogaard, Gregorie Bolder, Heleen van der Meer, Irene Schaepman, Elisabeth de Meulmeester, Katja van Groningen en Bep Kosse) werkzaam aan de Klarendalseweg, Sonsbeeksingel en Hommelseweg.

Wat zou het mooi zijn als de gemeente iets vergelijkbaars zou kunnen doen op het gebied van nieuwe media!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Klarendal toont creatief"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*