Poëzieperformance tussen de Paradijsappels

“Arnhemse woordkunstenaar doet oproep aan creatievelingen: vertrek” kopte De Gelderlander vorige maand boven een interview met Tim Lenders, o.a. bekend van het woordkunstenaarsgezelschap Mensen Zeggen Dingen. Waarom gaat Arnhem niet door met de Johnny van Doornprijs voor Gesproken Letteren? vroeg Herman Centraal niet lang daarna.
Oplettende lezertjes en luisteraars in de Liemers lieten zich dat geen twee keer zeggen en presenteren daarom op zondag 21 april het Liemers Literair Lentefestival. Gesproken letteren en lekkernijen tussen de paradijsappelbloesems. Met een mooie mix van bekende en minder bekende dichters en performers, jong en oud, met meer of minder Arnhemse roots.
Het programma en het menu zijn te vinden op de lentefestivalwebsite.

Het festival begint zondag 21 april om 15:00 uur en eindigt om een uur of 22:00. Op het programma staan o.a. Ingmar Heytze, Vrouwkje Tuinman, Thijs Bisschops, Firma Weijland, een groep talenten van Mensen Zeggen Dingen (Mahat Arab, Nabil Tkhi/De Alchemist, Kate Donkor e.a.) en een meergangenmaaltijd met lokale ingrediënten en bijpassende drankjes.

De Paradijsappelboomgaard waar het Liemers Literair Lentefestival plaatsvindt ligt op fietsafstand van Arnhem. Daarom zijn er ook verschillende literaire fietsroutes in de maak.

Reacties