Meeslepende levensliederen in de Steile Tuin

De nieuwe muziektenten-tour van orkest de Ereprijs met zangeres Mieke Stemerdink van ?De Gigantjes? heeft deze zomer het levenslied als thema.
Het leed en de armoede, de ploeterende zeelieden en de moeders met hun kleine, hongerige kinderen: dit zijn de ingredi?nten van het echte levenslied. Scheiden doet lijden, Morgen ben ik de bruid, Kom terug bij mij: ze komen allemaal voorbij tijdens de show ?Ach Vader Lief?. Mari?lle Tromp, bekend van de Levende Jukebox op de Parade, en Mieke Stemerdink, bekend van de Gigantjes, zorgen voor een theatrale show over de Grote Dingen van het leven.

Op de site van het Sonsbeekfestival lees ik dat de tournee dit jaar ook een origineel wedstrijdelement kent: wie maakt de beste video-opname met zijn mobiele telefoon? Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van de Ereprijs, maar daar heb ik helaas niets kunnen vinden. Wel vond ik een muzikaal voorproefje.

A.s. zaterdag 16 augustus kun je vanaf 17.00 uur in de Steile Tuin in Sonsbeekpark ongegeneerd meelallen met meeslepende levensliederen. Kun je a.s. zaterdag niet, dan kun je een week later in de herkansing in de Steile Tuin. De toegang voor dit concert is gratis.

Het concert is in het kader van Gelderland Cultuurland t/m eind augustus ook nog in een aantal andere plaatsen in de regio te bezoeken. Klik hier voor een speellijst.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Meeslepende levensliederen in de Steile Tuin"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*