Op 27 oktober Photowalk in Arnhem

{

Onder de foto van Goedemorgen Arnhem 1437 (Urban Photo Collective Arnhem of UPC) heb ik een oproep geplaatst om dat initiatief eventueel weer nieuw leven in te blazen of om in een ander, meer vrijblijvend kader, fotowandelingen door Arnhem te gaan maken. Daar zijn bij de communitymanager van deze website, Paul Clappers, al een aantal enthousiaste reacties op binnengekomen. Lees hieronder verder over dit initiatief waarvoor enthousiaste fotografen (iedereen die graag foto’s maakt) van harte worden uitgenodigd en hoe je hieraan kunt meedoen.

Tjeerd Knier (voormalig organisator van het UPC Arnhem) heeft onder mijn oproep uitgebreid uitleg gegeven over dat voormalige initiatief, waarbij hij ook het volgende aangaf:

“Als er iemand is die een alternatief wil opzetten, ik zou zeggen “doen” we missen dit in Arnhem. Denk dan aan een initiatief zoals 055photowalk zoals deze georganiseerd word in Apeldoorn. Dit is een beetje upc idee en een beetje van hem zelf. Gewoon lekker samenkomen en gezellig met de passie bezig zijn en dat is toch de fotografie.
Dus pak de draad op en tot de 026Photowalk zal ik maar zeggen. (niet door ons maar door een andere over enthousiaste persoon uit Arnhem.) Er zijn voldoende mensen die graag hun passie willen delen.”

Gesteund door het enthousiasme van Tjeerd en de aanmeldingen die tot nu al zijn binnengekomen, heb ik met Paul verder gepraat over het organiseren van een Fotowandeling in de Arnhemse binnenstad. En die gaat wat ons betreft plaatsvinden op zondag 27 oktober a.s. om 11.00 uur. We verzamelen dan buiten voor Dudok voor een korte kennismaking en gaan vervolgens de stad in. Dat kan met de hele groep, maar het is niet persé noodzakelijk om gedurende de hele wandeling bij de groep te blijven. Om 13.00 uur verzamelen we bij Dudok binnen om de eerste ervaringen over de fotowandeling uit te wisselen. Het thema is “Walkin’ the City”. Aanmelden via email (paul@arnhem-direct.nl) wordt op prijs gesteld, dan kun je ook op de hoogte worden gehouden van eventuele wijzigingen. Volg ook @026photowalk op Twitter.

Foto’s die tijdens de wandeling zijn gemaakt en zijn geplaatst in de groep Arnhem Direct op Flickr kunnen worden geplaatst in de dagelijkse rubriek “Goedemorgen Arnhem” of worden gebruikt voor blogs op Arnhem Direct, maar dat geldt niet alleen voor foto’s die tijdens de fotowandeling zijn gemaakt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Op 27 oktober Photowalk in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*