Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem?

Enkele weken geleden heb ik Upstream Publishing bv opgericht, een nieuw bedrijf dat zich gaat bezig houden met online publishing vanuit de visie die ik de laatste jaren heb beschreven op dit weblog en in de praktijk heb gebracht met initiatieven als Marketingfacts en Foodlog (nieuwe versie wordt volgende maand gelanceerd).

Als eerste stap heb ik Marloes Lammers aangenomen om mij te ondersteunen bij het vinden van kantoorruimte en straks het inrichten van het kantoor en het opzetten en beheren van de administratie. De eerste solliciatiegesprekken met redacteuren (die ik zelf liever community managers noem), zijn inmiddels gestart. Mijn streven is om medio april echt te kunnen starten met het nieuwe bedrijf.

Inmiddels hebben we al aardig wat kantoorpanden in Arnhem bekeken maar nog geen definitieve plek kunnen vinden. Wel hebben we een prachtig pand op het oog in de Sweerts de Landasstraat. Veel te groot (312 m2) en veel te duur voor een startend bedrijfje als Upstream Publishing, maar wie weet biedt het nog andere mogelijkheden. Zijn er wellicht bedrijven of mensen in de regio Arnhem die op zoek zijn naar kantoorruimte en een deel van een pand of een werkplek willen huren? Of zijn er investeerders die evt. willen mee-investeren in een concept dat ik inmiddels heb bedacht voor dit pand en deze locatie (denk aan open coffee/work office voor mensen in de mediabranche)?

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*