Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem? (2)

Zoals eerder aangegeven zijn we voor Upstream al een tijdje op zoek naar een geschikt kantoorpand in Arnhem. Op dit moment zijn we in gesprek over een prachtig pand in de Sweerts de Landasstraat. Het betreft een volledig gerenoveerd en representatieve kantoorvilla uit 1906 van ca. 312 m2 in de Burgemeesterswijk (op loopafstand van het centrum van Arnhem, Centraal Station en het Sonsbeekpark).
Begane grond
Het pand bestaat uit 3 verdiepingen met op de begane grond ca. 177 m2 kantoorruimte. Bij binnenkomst is links een ‘directiekamer’ van ca. 40 m2. Rechts bevinden zich de toilets en een keukentje. Aan het eind van de entreehal kom je in een grote kantoorruimte van ca. 90 m2 dat is voorzien van vloerverwarming en lichtkoepels.

Souterrain
Het souterrain is direct van buiten of via een trap in de entreehal te bereiken. Het bevat een eigen toilet en mogelijkheid voor eigen keukentje. De kantoorruimte van ca. 104 m2 bestaat uit een voor- en achterdeel.

1e Verdieping
Via een kleine trap vanuit de entreehal kom je op de 1e verdieping (eigenlijk meer een tussenverdieping) waar zich een kantoorruimte van ca. 31 m2 bevindt. Vanuit deze ruimte kijk je op de achterkant van het pand dat direct is gelegen aan de Amsterdamseweg achter Centraal Station met zicht op WTC Arnhem.

Parkeren aan de Sweerts de Landasstraat is mogelijk maar op werkdagen een redelijk drama. Betaald parkeren kan aan de Amsterdamseweg en via de achteringang van het station is op loopafstand de parkeergarage van het Arnhems Centraal te bereiken (ca. 10 minuten lopen).

De komende week gaan we kijken of en zo ja met wie we dit pand gaan huren. Het liefst zouden we 6-8 mensen vinden die net als wij met nieuwe media bezig zijn en het leuk vinden om in een inspirerende omgeving te werken. Heb je interesse, laat het me dan zsm weten!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem? (2)"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*