Open dag in het Toon Hermans Huis Arnhem op 4 februari 2017

Overal ter wereld wordt op zaterdag 4 februari a.s. tijdens Wereldkankerdag extra aandacht besteed aan de ziekte kanker, die heel ingrijpend is in iemands leven. Niet alleen voor de persoon die kanker heeft (gehad), maar ook voor zijn of haar naasten. Dit jaar wordt daarom tijdens Wereldkankerdag extra aandacht geschonken aan de naaste van degene, die ziek is of is geweest.

Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) is een inloophuis in Arnhem voor iedereen, die geraakt is door kanker. Daarom zijn niet alleen (ex-)patiënten, maar ook iedereen in hun naaste omgeving van harte welkom. In de huiskamer schenken gastvrouwen een kopje koffie of thee en luisteren naar uw verhaal. Zij bieden warmte, een luisterend oor, een arm om de schouder. Ook kunt u in het THHA terecht voor allerlei activiteiten.

Op zaterdag 4 februari a.s. staat de deur van het THHA tussen 11.00 – 15.00 uur wijd open en is iedere belangstellende van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de sfeer van het huis te proeven. Daarnaast kan worden meegedaan aan kleine workshops van activiteiten uit het aanbod.

Gastvrouwen en activiteitenbegeleiders zijn aanwezig om meer te vertellen over wat het THHA is en doet en om al uw vragen te beantwoorden. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Open dag in het Toon Hermans Huis Arnhem op 4 februari 2017"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*