Puck’s Danscafé

De eerste editie van Puck’s Danscafé bij Huis van Puck was een daverend succes! De dansvloer is niet leeg geweest en de bezoekers waren mega enthousiast. Reden genoeg voor een tweede keer! En wel op vrijdag 9 november.

Kom jij ook (weer) lekker dansen in Puck’s Danscafé? Met de beste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. De hele avond swingen en dansen in een ongedwongen sfeer! En dit allemaal voor een vriendschappelijk prijsje.

Reserveer snel, want de vorige keer was Puck’s Danscafé weken van tevoren uitverkocht!

DJ  Bas

Bij Puck’s Danscafé draait DJ Bas. Zijn platenkoffers zitten vol hits.  Stap in de tijdmachine met herkenbare popmuziek uit de tijd van Radio Veronia, Toppop, Count Down, TMF en MTV. Laat herinneringen uit jouw goede oude tijd terugkomen en dans tot je er bij neervalt.

Of je nu met een partner komt, een vriend(in) of alleen, het kan allemaal.

Dit is een feestje dat je niet mag missen. Het dak gaat eraf!

Entreeprijs

De organisatoren van Puck’s Danscafé willen kostendekkend zijn en kunnen daarom de entreeprijs laag houden. Als je reserveert kost een kaartje slechts € 6,50. Aan de deur kost een kaartje € 8,00. Dit is inclusief een glaasje prosecco. Reserveren is wel handig, want vol=vol.

De organisatie

Gewoon omdat Bas Weenink, Ellen Scheers en Linda ten Bruin er zin in hebben; een ouderwetse dansavond. Lekker vrij dansen op popmuziek. Dat kan best wel ergens, maar niet om 20.00 uur ’s avonds.

Veel mensen blijken toch behoefte te hebben aan een vroeger tijdstip.

Bas en Linda komen graag bij het Huis van Puck. Dus de link naar het Café van Puck van snel gelegd. Zij hebben de afgelopen keer enorm genoten en megaveel zin in nog een dansavond! En Ellen heeft vroeger dansfeesten georganiseerd en staat te popelen om ons team te versterken. Daarnaast helpen meerdere enthousiaste vrijwilligers ons aan de kassa en in het café. We zorgen samen dat iedereen een topavond heeft!

———————–

Vrijdag 9 november

20.00-24.00 uur

Tickets online reserveren € 6,50 p.p.

Tickets aan de deur € 8,00

Leeftijd: 25+

Reacties