Reconstructie steekpartij in Arnhemse Burgemeesterswijk

{

Arnhem, 23 dec. 2009 – Het nieuws ligt op straat. Op de Van Lawick van Pabststraat vindt vandaag (op dit tijdstip) een reconstructie plaats van een daar eerder gepleegd misdrijf. Arnhem-Direct meldde er eerder over. De steekpartij vond plaats op 27 augustus 2009. Het betrof een relationeel drama, waarbij de afgewezen minnaar met een mes op de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin instak. Eerder had hij al de banden van de auto van zijn rivaal – en slachtoffer – lek gestoken.

Met veel materieel is Politie Gelderland-Midden bezig de plaats delict in te richten. Op Arnhem-Direct meldde razende reporter Kees Crone http://ergstdenkbareoverstroming.nl/wonen/berichten/20090827_steekpartij_in_arnhemse_burgemeesterswijk/ er al over.

Schermen
Er staan blauwe schermen opgesteld die eventuele pottenkijkers het zicht ontnemen. Een takelwagen is bezig met het verwijderen van in de wegstaande auto’s. Agenten met een sneeuwschep ontdoen de plek van zo veel mogelijk sneeuw en blubber. Een commandowagen van de politie staat eveneens voor de vestiging van Albert Heijn geparkeerd. Ter plekke is nu de gehele straat afgesloten.

Foto: Shirley de Jong

Reacties

Over de auteur

Kees Crone
Kees Crone is journalist en columnist. Hij publiceerde een aantal boeken over Arnhem en schrijft regelmatig op Arnhem-Direct. Hij is bovendien secretaris van de Vereniging Stadsschoon Arnhem.

Wees de eerste die reageert op "Reconstructie steekpartij in Arnhemse Burgemeesterswijk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*