Regio Arnhem Nijmegen met nieuwe publicaties op Vakantiebeurs

Foto: Jaap Mechielsen 'Posbank'

ARNHEM/NIJMEGEN – Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) staat vanaf vandaag tot en met zondag met een stand op de Vakantiebeurs in Utrecht. RBT KAN is de toeristische marketingorganisatie voor Regio Arnhem Nijmegen.

De organisatie promoot daar de vele mogelijkheden van de Regio voor een dagje uit, een weekendje weg, een ‘city break’ en de wandel- en fietsmogelijkheden. Zij maken daarbij gebruik van twee nieuwe inspirerende toeristische publicaties ‘TO INSPIRE’, een nieuw inspirerend toeristisch magazine en ‘TO GUIDE’, een gids met praktische informatie over de Regio.

RBT KAN maakt op de beurs deel uit van het Holland paviljoen in samenwerking met ANWB, VVV Nederland en ANWB. Twee derde van de bezoekers van de Vakantiebeurs zou namelijk van plan zijn om in het komende jaar een vakantie in Nederland te houden. Een kwart van de bezoekers die naar de Vakantiebeurs komt, zoekt informatie over de bestemmingen in Nederland.

De beide magazines zijn te bekijken door op de onderstaande afbeeldingen te klikken:

 

 

 

 

RBT KAN op de Vakantiebeurs

RBT KAN

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) verzorgt de promotie van de regio voor het bedrijfsleven, gemeenten en provincie. De marketing- en promotieactiviteiten zijn erop gericht het toeristisch marktaandeel van de regio Arnhem Nijmegen in het algemeen en dat van de diverse deelgebieden in het bijzonder te vergroten. Met als uiteindelijk doel meer toeristen te genereren die langer blijven, meer besteden en tot herhalingsbezoek overgaan.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Regio Arnhem Nijmegen met nieuwe publicaties op Vakantiebeurs"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*