Rotterdamse zussuh houden twalletjes schoon – Eten op Rolletjes

Dit weekend Eten op Rolletjes in het Sonsbeekpark: Beb en Toos zijn er weer om de toiletten schoon te houden én iedereen te voorzien van minimaal een glimlach!

Eten op Rolletjes

Eten op Rolletjes, de foodtruck organisatie uit Ede, doet voor de derde keer Arnhem aan waarvan de tweede in het Sonsbeekpark: ‘We toveren het unieke Sonsbeekpark in Arnhem om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin’. De stad hangt vol met billboards, dus daar hoeven we verder geen persbericht aan te wijden.

De toiletdames van Page

Aan de toiletjuffen Beb en Toos eigenlijk ook niet: de dames zijn een reclamestunt voor Page. Uit hun persbericht: ‘Vieze toiletten op festivals: het behoort al jaren tot de grootste ergernissen van Nederland. Het voert dan ook de lijst aan van minst gewilde plekken om naar het toilet te gaan. Page rekent deze zomer af met alle vooroordelen rondom toiletten op festivals.’ Dat deden ze echter vorig jaar ook al, ook toen stond de Page Toiletwagen in het park.

Beb en Toos van Krooswijk

Maar het is serieus waar: Beb en Toos laten de toiletbezoekers allen met minstens een glimlach weer verder eten en drinken. ‘Wij zijn Beb en Toos, twee Rotterdamse zussuh en keijen in het schoonmaken van twalletjes. We zien dat het doen van een kleinuh of een grotuh boodschap vaak maar een saaije bedoening is. Dat iedereen maar een iedereen maar een beetje sip door loopt te lopuh. Wij zorguh dat uw buzoekers met een breeie glimlach uit het toilet komme wandelen en dat is niet alleen omdat wij het zo helder en schoon houwe.’

Reclame ja, maar erg grappig. Op de foto haalt een van de zussuh in 2017 koffie bij barista Paul van Ekafé – van die momentuh: ‘We doen meestal een beetje aan ruilhandel, een bakkie koffie voor een goeie kak was ut in dit geval’

 

Reacties