Schrijverscafé OSCAR presenteert ‘Droombeeld’

Kunstenaar van onze poster 'Droombeeld' - Simone Raaijmakers

Wat kan het publiek verwachten?

Ditmaal reizen we af naar een huiskamer gelegen in de Parkstraat, verstild feeëriek aangekleed zoals de tijd van het jaar het betaamd. Schrijvers kunnen er in gepaste verdieping of verwondering voordragen uit eigen geschreven werk en hun proza of poëzie schallen door de woonkamer.

Er zullen verhalen voorbij komen die gebaseerd zijn op het thema ‘Droombeeld’, maar als een schrijver liever iets anders wil voordragen, dan mag dat uiteraard.

Het thema is bedoeld als handvat om de schrijver uit te dagen, te stimuleren, te motiveren, te triggeren en keer op keer te prikkelen. Als een inspiratiebron die hopelijk voeding zal geven aan schrijfsels en verhalen.

Onthulling:

Kunstenaar Monica Croese zal exposeren tijdens ‘Droombeeld’ met een aantal schilderijen en tekeningen die voor haar aansluiten met het thema. Enkele muzikale verrassingen zullen debuteren bij het Schrijverscafé en verder belooft het een relaxte, maar vrije avond te worden, waarbij veel kan en niets moet.

Wees niet verlegen om te komen luisteren bij OSCAR.

“Wanneer is het dan?” “Nou, 29 december.”

“En hoe laat begint het?” “We beginnen om acht uur.”

“Wanneer eindigt zoiets?” “Elf uur.”

“Elf uur???” “Ja, elf uur, je mag bij ons zitten tot elf uur.”

“Maar mag ik dan ook later komen?” “Natuurlijk, maar wel als je stilletjes bent.”

Aanmelden stellen we zeer op prijs en dat kan via deze link.

In ‘t kort:

OSCAR is een reizend schrijverscafé dat de schrijver voorziet van een podium. Het is tot stand gekomen door een drietal schrijvers, dat op een dag iets wilde doen voor cultureel Arnhem.

Zo kwamen René Gademann, Rick Kewal en Lilian Regtvoort bij elkaar voor dit fantastisch initiatief en zo wilden zij in hun eigen vorm creëren. De geboorte van OSCAR werd een feit.

Tijdens deze avonden kunnen schrijvers uit hun eigen werk voordragen, dat kan variëren van gedichten, korte verhalen, tot liedteksten, filosofische stukken of geïmproviseerd werk.

We verbinden ons vaak samen met kunstenaars, schrijvers, muzikanten of dansers aan zowel projecten of onze avonden. Dus wil je iets met ons doen of zoek je nog een podium waar je graag wilt performen?

Stuur dan een mailtje naar: schrijverscafe.oscar@gmail.com.

Wil je op de hoogte blijven van OSCAR, neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Schrijverscafé OSCAR presenteert ‘Droombeeld’"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*