‘Schuldig on Tour’ woensdag 1 februari in Rozet

De TV-serie “Schuldig – Wie betaalt de rekening?” was vanaf medio november 2016 te zien op NPO 1. Deze documentaireserie bood inzicht in de wereld van Amsterdamse Vogelbuurt-bewoners met schulden. En ook in de wereld van deurwaarders, hulpverleners, schuldeisers en de lokale politiek.

Ongeveer 20% van de Nederlandse huishoudens heeft te maken met problematische schulden. Hoe komen mensen in zo’n situatie terecht en vooral, hoe komen ze daar weer uit? Dit zijn vragen die centraal staan in de bijeenkomst van ‘Schuldig on Tour’ op woensdag 1 februari in Rozet.

‘Schuldig on Tour’ gaat door waar de serie is gestopt, namelijk met een ontmoeting met de hoofdpersonen uit de serie. Er kan worden gedebatteerd met en vragen worden gesteld aan de hoofdpersonen uit de serie én aan deskundigen op het gebied van schulden, politici, beleids- en opiniemakers. Schuld, boete, schaamte en schaarste zijn onderwerpen die aan de orde zullen komen.

Arnhem is één van de vijf steden (en de laatste) waar een ‘Schuldig on Tour’ bijeenkomst plaatsvindt. De toegang is gratis, maar vanwege de grote belangstelling is het wel nodig om een kaartje te reserveren. Dat kan via deze link. Meer informatie is te vinden via deze link: http://www.human.nl/schuldig/over-schuldig

‘Schuldig on Tour’ vindt plaats in Rozet op woensdag 1 februari a.s. van 20:00 – 22:00 uur. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Delta Lloyd en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bekijk hieronder een videoverslag van de ‘Schuldig on Tour’ bijeenkomst in Amsterdam:

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "‘Schuldig on Tour’ woensdag 1 februari in Rozet"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*