Tweede speelronde Arnhemse voetbalamateurs

Dit weekend is in het amateurvoetbal een compleet programma afgewerkt. Een overzicht. Op zaterdag in 3a moest ESA toezien dat gastheer Otterlo alsnog langszij kwam: het werd 1-1 in het Veluwse dorp. De Arnhemse treffer kwam van de voet van Wesley Rodermond. In 4A was ESCA kansloos bij De Treffers: na 90 minuten was het 7-1. Wisselend succes was er voor de Arnhemse vertegenwoordigers in 4B. Sportclub Oranje versloeg thuis Wodanseck dankzij doelpunten in het laatste kwartier met 3-0. Elsweide was in haar thuiswedstrijd te sterk voor Ede/Victoria (4-1) met treffers van Marc Comans (2 keer), Rutger Verhagen en Huib Terheggen. Arnhemia moest het onderspit delven tegen Harskamp: 4-0.

Op zondag in 3C pakte SML zijn eerste competitiepunt in de uitwedstrijd bij DVC’26: 1-1. In 3D speelde FC Presikhaaf uit met 1-1 gelijk bij Harskamp. Doelpuntenmaker was Essen Gurbuz.

VDZ herstelde zich in 4D van de valse competitiestart door in Elst bij Elistha met 1-2 te winnen. AZ2000 kon het op eigen veld niet maken tegen Fortissimo en verloor met 0-1. Edesche Boys was met 3-0 te sterk voor Eendracht, terwijl Sportclub Oranje ook weinig kans had bij Driel: een 4-1-nederlaag. MASV deed het beter, in Wageningen bij ONA werd met 2-3 gewonnen. De stadsderby in deze klasse tussen Eldenia en Arnhemse Boys eindigde onbeslist: 1-1.

Arnhemia gaat na twee rondes aan de leiding in 5D. De thuiswedstrijd tegen Loo eindigde in een 2-0-overwinning. De Paasberg moest in Echteld genoegen nemen met een 1-1-gelijkspel, de treffer kwam op naam van Romario Beek. Elsweide beleefde een rare middag in Ewijk, de ploeg verloor met korfbalcijfers: 9-4. In 6F tenslotte won ESCA ook zijn tweede wedstrijd: EDS uit Ellecom werd thuis met 3-2 verslagen.

Met dank aan Wim van Koppenhagen, webmaster van De Paasberg, voor de aanvullende informatie.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Tweede speelronde Arnhemse voetbalamateurs"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*