UVIT naar station Arnhem

Terwijl chemiereus AkzoNobel vertrekt uit Arnhem, neemt de verzekeraarscombinatie Univ?-VGZ-IZA-Trias (UVIT) midden volgend jaar zijn intrek in kantoorgebouw Place de la Gare pal naast het Centraal Station in de binnenstad van Arnhem.

Francien van Zetten schrijft hierover in de Gelderlander:
‚ÄėDe verzekeraar koopt het kantoor van projectontwikkelaar Euro-commerce uit Deventer. UVIT doet geen uitspraak over het bedrag dat daarmee is gemoeid. UVIT kiest voor zijn hoofdkantoor de stationslocatie vanwege de goede bereikbaarheid (openbaar vervoer) en de voorzieningen in de binnenstad.

Het kantorencomplex (totaal 13.800 vierkante meter) is in aanbouw op het busstation naast het NS-station. Het complex maakt deel uit van de verbouwing van het stationsgebied.

De meerderheid van het personeel van het begin dit jaar gefuseerde verzekeringsbedrijf sprak zich uit voor het kantoor pal naast het Centraal Station . De andere locatie die in beeld was, bedrijvenpark IJsseloord 2, is daardoor afgevallen.

UVIT, ontstaan uit de verzekeraars Univ?, VGZ, IZA en Trias, vestigt zich midden 2009 in het nog in aanbouw zijnde kantorencomplex Place de la Gare pal naast het NS-station. In het hoofdkantoor komen zevenhonderd tot duizend mensen te werken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (trein en bus), de aansluiting op snelwegen A12 en A50 en de nabijheid van de binnenstad hebben de doorslag gegeven.’

Binnenkort maar eens gaan koffie drinken bij de buren ūüėČ

Reacties

Wees de eerste die reageert op "UVIT naar station Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*