Wie is de Arnhemse Nieuwe?

Wie op zoek is naar nieuw ontwerptalent, de eindexamententoonstellingen van ArtEZ heeft gemist of na de zomer weer toe is aan een inspirerende avond, is van harte uitgenodigd om op dinsdag 16 september naar Dudok te komen Ontwerp Platform Arnhem (OPA) en architectuurcentrum CASA Arnhem openen daar het nieuwe ontwerpseizoen met Arnhemse Nieuwe 2008!

De selectiecommissie heeft acht studenten voor Arnhemse Nieuwe 2008 geselecteerd. Deze studenten zijn afgelopen jaar afgestudeerd aan de afdelingen Graphic Design, Product Design, Modevormgeving en Bouwkunst van ArtEZ, hogeschool voor de kunsten Arnhem. De selectie Arnhemse Nieuwe 2008 bestaat uit:
Graphic Design: Marius Hofstede, Huub de Lang en Simone Trum
Product Design: Saakje Visser
Modevormgeving:  Maarten van der Horst en Lieveke van Zuylen
Bouwkunst: Bastiaan Buurman en Marko Matic

Voortbouwend op het eerdere succes van Arnhemse Nieuwe zetten OPA en CASA Arnhemse Nieuwe in om ??n van hun belangrijke doelstellingen te verwezenlijken; het verbinden van jong ontwerptalent aan uitvoerende en producerende partijen. Dit jaar werd de selectie uitgevoerd door een commissie die bestaat uit producerende en ondernemende ontwerpers en potenti?le opdrachtgevers. OPA wil in samenwerking met Coming Soon Arnhem onderzoeken welke productie- en opdrachtmogelijkheden er voor de geselecteerde Arnhemse Nieuwen zijn. OPA heeft de ambitie de Arnhemse Nieuwen te begeleiden in het post-academische traject dat na het afstuderen volgt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wie is de Arnhemse Nieuwe?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*