Woodstock-weekend in oudste café van Arnhem

Komend weekend is het 40 jaar geleden dath het Woodstock Music and Art Festival op een wei van de melkveehouder Max Yasgur in Bethel, New York, zo’n 65 km buiten Woodstock. Het festival, onder het motto “three days of peace and music”, wordt door velen beschouwd als het belangrijkste muziekfestival ooit. Het Woodstockfestival was een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren zestig en van het hippietijdperk.

Het oudste café van Arnhem, het Oranje Koffiehuis, wordt komend weekend het Woodstockfestival herdacht. “Trek je spijkerbroek aan, doe een bloemenkrans in je haar en kom op blote voeten naar het Oranje Koffiehuis” staat er op de poster. Zaterdagavond kun je vanaf 21.30 uur swingen op muziek uit die tijd met DJ’s Lappzwantz en RayNaey en op zondagavond wordt vanaf 20.00 uur de Woodstock-film vertoond.

Om nog meer in Woodstock-sferen te komen, roept eigenaresse Annet Jaspers op om een foto van jezelf uit ¬±1969 (1964-1974) in te sturen. De eerste foto’s zijn al ingestuurd en prijken ondertussen aan de muur in het Oranje Koffiehuis. Jouw foto ook op de Woodstock-wall? Mail dan je foto naar het Oranje Koffiehuis.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Woodstock-weekend in oudste café van Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*