Wordt hipsterclub TAPE een hondensalon?

Kleine consternatie dezer dagen in de Hommelstraat, de beoogde ‘poort naar het Modekwartier’. In het pand waarin jarenlang hipstercafé TAPE zat en de laatste periode de Bamboo Club gevestigd was, wordt nu druk gesloopt en verbouwd.

Wij hadden begrepen dat eigenaresse Wendo Kroon hier een splinternieuwe horecazaak gaat openen met Folkert Folkerts, bekend van onder meer Brasserie Thialf. Maar twee enorme posters op de ruiten vertellen nu iets heel anders: ‘Hier komt binnenkort hondentrimsalon De Keffer’. Met daaronder een nogal melige slogan.

Geintje

Is het modekwartier straks werkelijk een hondensalon rijker en dus ook een goed café armer? ‘Nee joh, maak je vooral geen zorgen’, vertelt Wendo desgevraagd. ‘We hadden onze vormgever verzocht om een poster te maken met de boodschap dat we tot medio april dicht zijn. En hij kwam met dit grapje op de proppen.’ Hoewel er onderaan de posters ook wordt vermeld dat het om een geintje gaat, heeft blijkbaar niet iedereen dat in de smiezen.

Hondentrimsalonwens

Wendo: ‘Veel voorbijgangers lopen met een grote grijns voorbij, dus die snappen het wel. Maar onze aannemer heeft al een paar keer geklaagd dat de posters weg moeten, omdat zijn mannen te vaak worden gestoord door hondenliefhebbers die willen weten wanneer we precies opengaan.’

Voor wie er altijd al van droomde om een trimsalon te openen: tijd om op zoek te gaan naar een pandje in het Modekwartier?

Reacties