Zomer bij Theater a/d Rijn met Bartok Beach

Vanaf 6 juli transformeert het terras van Theater a/d Rijn in het Bartokpark tot Bartok Beach: de meest zomerse plek om je week af te sluiten. Iedere vrijdag in juli en augustus is het terras van 16:00 tot 22:00 geopend, en poppodium Luxor Live programmeert elke week live muziek van 19:00 tot 20:30.

Programma 6 juli
Op de grand opening op 6 juli zal niemand minder dan Rocco Ostermann komen spelen én voordragen. Niet
iedereen weet hoe veelzijdig het talent van de frontman van Donnerwetter is. De man is niet alleen een begenadigd liedjesschrijver, maar heeft ook een adembenemende Johnny Cash-imitatie in huis. Bovendien mag hij zichzelf sinds kort officieel schrijver noemen, na het verschijnen van zijn debuut ‘De Buitenstaander’.

De rest van de avond zullen illuster dj duo Clojo & Ray Naey zomerse plaatjes draaien.

Programma 13 juli
Op 13 juli komt Bjarke Ramsing met zijn gitaar naar Bartok Beach. Bjarke is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots, Blues en Folk. En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer los laten.

Programma 20 juli
Op 20 juni is het tijd voor catchy wereldmuziek! Babboo is het nieuwe project van Alessandro, eerder onder meer te zien in Amarins en le Gatte Negre. Hij mixt invloeden vanuit de hele wereld met elkaar: zijn teksten worden gezongen in het Engels, Portugees, Spaans en Italiaans en worden begeleid door klanken uit de manouche, musette, cumbia en son.

Over Theater a/d Rijn
Theater a/d Rijn is een avontuurlijk en dynamisch theater in het centrum van Arnhem. Na een grootschalige verbouwing en renovatie biedt het theater sinds 9 december 2016 een podium aan theater, dans, muziek, literatuur, horeca en debat. Theater a/d Rijn huisvest productiehuis De Nieuwe Oost en is een platform voor nieuw talent.

Praktische informatie
Wanneer: elke vrijdag in juli en augustus, de opening is op 6 juli
Tijden: Het terras is van 16:00 tot 22:00 geopend, de artiesten spelen tussen 19:00 en 20:30
Plek: Bartokpark, naast het Feestaardvarken
Website: www.theateraanderijn.nl of Facebook

Reacties