Primeur van SV De Paasberg: live-verslag via Twitter

SV De Paasberg is in Arnhem de voetbalclub die het meest actief is met de inzet van nieuwe media. Vandaag, zondag 1 november, was er zelfs sprake van een heuse primeur, want vanaf de velden in Winssen, waar het eerste elftal een uitwedstrijd afwerkte tegen Roda’28, werd live verslag gedaan via Twitter. De updates waren te volgen via de site van De Paasberg of via een speciaal account op Twitter: @Paasberglive. Een opmerkelijk initiatief, alle thuisblijvers konden zo gedetailleerd het verloop van de wedstrijd volgen. Het verslag is na te lezen op de genoemde links.

De feestvreugde werd nog aanzienlijk verhoogd omdat De Paasberg naar huis terugkeerde met een afgetekende 1-6-overwinning op zak. De doelpunten kwamen op naam van Mauricio Hol, Romario van Beek en Aytac Taskopatan, die allen twee keer scoorden.

De drijvende kracht achter het gebruik van de nieuwe media is webmaster Wim van Koppenhagen, die eerder ook al een twitteraccount heeft geopend om eventuele afgelastingen te communiceren.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Primeur van SV De Paasberg: live-verslag via Twitter"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*