Portaal informeert bewoners en belangstellenden over Deltakwartier

{

Op zaterdag 7 november a.s. organiseert Portaal een bijeenkomst met de titel ‘Zicht op Deltakwartier’. Tijdens deze bijeenkomst, met een inloopkarakter, kunnen bewoners, belangstellenden en professionals kennis nemen van de plannen voor de nieuwe wijk. Daarbij worden zij ook van harte uitgenodigd om hun mening en ideeën te delen, zodat samen gewerkt kan worden aan een (nog) betere wijk.

De ontwikkeling van Deltakwartier is onderdeel van de grootschalige vernieuwing van de hele wijk Presikhaaf, gecoördineerd door de gemeente Arnhem, Portaal en Vivare.

Het park, gezondheidscentrum de Bethaan en de nieuwbouw van het Rijn IJssel College zijn inmiddels opgeleverd. Ook zijn de eerste woningen van de Blauwe Weide opgeleverd en is de Laan van Presikhaaf opnieuw ingericht. Kortom; het nieuwe gezicht van de wijk begint steeds meer vorm te krijgen. De ontwikkeling van Deltakwartier door Portaal draagt daar stevig aan bij.

Er is een gevarieerd programma met ‘voor elk wat wils’: De vier architectenkoppels tonen de voorlopige schetsontwerpen voor de nieuwe woningen en er zijn presentaties met de plannen voor de inrichting van de lege plekken en de (semi) openbare ruimte in de wijk. Maar er is ook een ‘hoorcollege’ – hoe bouw je een nieuwe wijk.

Tijdens dit ‘Deltakwartiertje’ geeft Portaal een kijkje in de keuken: Hoe bouwt een corporatie een nieuwe wijk en wat komt daar bij kijken? Bezoekers kunnen aanschuiven en luisteren.

Buurtbewoners, pers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op 7 november tussen 12.00 en 16.00 uur in “Presikhaven”, het gloednieuwe Multifunctionele Centrum aan de Laan van Presikhaaf 7.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Portaal informeert bewoners en belangstellenden over Deltakwartier"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*