Hagen Events blijft organisator drie grote Arnhemse evenementen

World Statue Festival

Het Arnhemse evenementenbureau Hagen Events is als beste uit de bus gekomen na een aanbestedingsprocedure die de gemeente Arnhem heeft gehouden voor de organisatie van drie grote Arnhemse evenementen.

Het gaat om het muziekprogramma op het Kerkplein en de Markt tijdens Koninginnedag en -nacht, de Harley Davidsondag en World Statues. De gemeente Arnhem heeft 10 december een contract met Hagen Events gesloten waardoor het bureau ook voor de komende drie jaar de organisator blijft.

Hagen Events heeft deze evenementen waarvan de gemeente (mede-)opdrachtgever is, ook de afgelopen vijf jaar georganiseerd. Het contract loopt dit jaar af. Liefst 56 bedrijven toonden bij de aanbesteding belangstelling en vroegen informatie op. Uiteindelijk hebben vier bedrijven een offerte uitgebracht. Hagen Events kwam als winnaar uit de bus. Het contract is aangegaan voor de duur van drie jaar, met de mogelijkheid om het daarna met tweemaal één jaar te verlengen.

Zowel de gemeente als Hagen Events is gelukkig met de verlenging van de huidige samenwerking. Het feit dat zijn bureau uit Arnhem komt, is volgens Robin Hagen een factor van betekenis: “Wij hebben Arnhem met Koninginnenacht en -dag, het ‘oranjefees’ dus, naar de de positie van derde Koninginnedag-stad van Nederland gebracht en de Harleydag is uitgegroeid tot het tweede Harley-event van Nederland. World Statues komt helemaal uit onze koker en staat in de top 10 van grootste evenementen van het land. De overeenkomst is belangrijk voor ons imago en onze uitstraling. We zijn er trots op dat we nog minstens drie en wellicht zelfs vijf jaar met deze drie evenementen doorkunnen. Ikzelf ben en blijf ondernemer en zal nooit tevreden zijn. Dus het moet eigenlijk elke keer mooier, beter, anders, uitdagender en groter. Als wij die drive niet meer hebben, dan geven we het contract terug en stoppen we ermee.”

Cees Jansen, wethouder Economische Zaken en Evenementenbeleid: “Door de inzet van Hagen Events, gepokt en gemazeld op het gebied van evenementenorganisatie, zijn deze drie evenementen de afgelopen jaren uitgegroeid tot wat ze nu zijn. En die status heeft er voor een belangrijk deel aan bijgedragen dat Arnhem dit jaar tot beste evenementenstad van het land is gekozen. Het geeft ook aan dat Arnhem op het gebied van evenementen op de goede weg is. Het betekent wel dat wij met zo’n titel op zak allerminst achterover kunnen leunen, maar op de ingeslagen weg door blijven gaan. En met Hagen Events als partner heeft de gemeente daar alle vertrouwen in.”

Foto: Rob Kater

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Hagen Events blijft organisator drie grote Arnhemse evenementen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*