Altijd zomerse vibes op festival SPIJKERROK

Festival SPIJKERROK vindt ook dit jaar plaats op Vrijstaat Thialf in Arnhem. Zaterdag 7 juli is de datum waarop Arnhems warmste festival zich vanuit het Spijkerkwartier laat horen. Het festival is inmiddels een begrip bij elke Arnhemse muziekliefhebber, want SPIJKERROK betekent volstrekt uiteenlopende muziekstijlen, van hiphop tot rock, van singer-songwriter tot garage en van reggae tot indie. Er is lekker eten, de speciaalbiertjes en goede wijnen komen uit de wijk, en Thialf is met haar avonturenspeeltuin dé ideale plek om je kids mee naartoe te nemen. Het gezellige festival staat bekend om z’n kindvriendelijke laagdrempeligheid, lage prijzen en hoge kwaliteit muziekprogramma met oog voor lokaal talent.

Leer- en werkplaats voor de jeugd Walhallab is het goede doel van deze editie

GOEDE MUZIEK EN EEN GOED DOEL

Op het programma staan dit jaar Korfbal, Mr. Weazley, Potential Criminal, Jellephant & The Phantoms, Raw Flowers, Dan Wilson & The Counterfactuals (UK), Speciaal Onderwijs, Cloud Cukkoo en Miriam Moczko. Verder vind je op het terrein onder meer The Acoustic Zombie Choir en voor de kids De Pietjes. Gulpener Bierbrouwerij geeft vroeg in de middag gratis biercolleges, en naast alle lekkere drankjes is er heerlijk eten te krijgen van vegan tot saté en minipizza’s tot frietjes. SPIJKERROK werkt zonder subsidie samen met ondernemers uit de wijk en steunt elk jaar mooie projecten. Dit jaar zijn dat leer- en werkplaats Walhallab en Sportbedrijf Arnhem. Beide draaien om bijzondere kinderen, duurzaamheid en om Vrijstaat Thialf.

VOORAFGAAND: SOUNDTREK SESSIONS EN PRE PARTY

In de drie weekenden voorafgaand aan het festival organiseert SPIJKERROK samen met Soundtrek eten, drinken & muziek de SPIJKERROK Soundstrek Sessions. Wees er op 23 en 30 juni bij voor leuke optredens van Nienke Deiters en Remco Jacobs in hartje Spijkerkwartier! Daarnaast is er op vrijdag 6 juli ook nog een Spijkerrok Pre Party bij Brigant aan de Apeldoornseweg met Melt Dunes (UK), Paracetam√∏l (NL) en Sandviken (S).
Kortom: dit jaar kun je wéér niet om SPIJKERROK heen. En dat wil je ook niet!

SPIJKERROK ARNHEM | zaterdag 7 juli 2018 | Vrijstaat Thialf Dullertstraat 33
informatie en voorverkoopadressen: www.spijkerrok.com vvk €7, aan de deur €10

Reacties