Inzamelingsacties voor afscheid Vitesse boegbeeld Guram Kashia

Sebastian Doyer: Sfeeractie VIVO 1892 Winners never give up!

Supportersgroep Vivo 1892 is een inzamelingsactie gestart om Guram Kashia een groots afscheid te kunnen geven bij Vitesse. Hoe meer donaties er binnen komen, hoe groter de actie wordt. Ons streefbedrag is €3000,- euro. Op dit moment wordt samen met andere groepen binnen Vitesse nagedacht over de invulling van de sfeeractie voor Guram.

Guram Kasia

Bijna 8 jaar lang ging hij voorop in de strijd. Met 300 officiële wedstrijd en 245 eredivisie duels is Guram de man van onze club. Op 18 september 2010 maakte Guram zijn debuut voor Vitesse onder Theo Bos. Zijn tomeloze inzet, belangrijke doelpunten, passie en strijd maakt hem tot publiekslieveling en boegbeeld van onze club.

In december 2015 maakte de redactie van de Gelderlander bekend dat Kasjia was uitgeroepen tot Arnhemmer van het Jaar. Deze titel kreeg hij vanwege zijn voorbeeldfunctie als voetballer en jarenlange betrokkenheid bij de Airbornewedstrijden ter herdenking van de Slag om Arnhem.

VIVO 1892

Supportersgroep VIVO 1892 (Vitesse Is Van Ons) heeft zich als doel gesteld de sfeer in het GelreDome te vergroten. De inmiddels bekende Arnhemse vlaggenzee wordt elke thuiswedstrijd klaargelegd door de vrijwilligers van VIVO 1892. Daarnaast worden jaarlijks verschillende sfeeracties voorbereid en uitgevoerd tijdens wedstrijden van Vitesse.

Supporters die een donatie willen doen voor deze sfeeractie kunnen geld overmaken naar Stichting VIVO 1892 IBAN nummer NL94 INGB 0006 8581 68. Meer informatie is ook te vinden op de Facebook pagina van VIIVO 1892

Reacties