Arnhemmers openen Spirituele Sportschool

‘Wij, de trainers van De Spirituele Sportschool, denken dat veel mensen op zoek zijn naar levenskwaliteiten die niet gerelateerd zijn aan succes, materie of vermaak.’ De Spirituele Sportschool opent haar deuren op zondag 4 februari in een zaal van Theater de Leeuw aan het Leeuwensteinplein achter het voormalig ING gebouw.

Meditatieve trainingsvormen

De Spirituele Sportschool richt zich op het trainen van fitheid en vitaliteit en maakt daarbij de verbinding naar je fysieke, spirituele en energetische bewustzijn. Onze dynamische en meditatieve trainingsvormen hebben een fysieke insteek die zich richt op je totale ontwikkeling. De fysieke prestatie is geen doel op zich, maar staat in dienst van die ontwikkeling.

Open dag

Tijdens deze dag kun je kennis maken met de trainers van De Spirituele Sportschool, informatie krijgen over onze cursussen en lessen en natuurlijk kennismakingslessen volgen. Trek je sportkleding aan en maak kennis met onze nieuwe vormen van trainen en bewegen. Laat je verrassen door een andere benadering in fitheid en ontwikkeling van bewustzijn en spiritualiteit.

Programma:
12.00 – 12.30 uur Ontvangst, informatie, (voor)inschrijving voor lessen en cursussen.
12.30 – 14.00 uur 3 kennismakingslessen
14.00 – 15.00 uur Inschrijving/informatie
15.00 – 16.30 uur 3 kennismakingslessen
16.30 – 17.30 uur Inschrijving/informatie

Locatie

Theater de Leeuw – Leeuwensteinplein 1, 6824 DA – achter het voormalige ING gebouw aan de Velperwerg

Lees de eerste nieuwsbrief van de Spirituele Sportschool.

Reacties