Kunst maken in voormalige kapschuur: Atelier ’t Duifje

Na de verhuizing van de zolder van gelijknamige boerderij naar de voormalige verbouwde kapschuur in 2016, heeft Atelier ’t Duifje hard aan de weg getimmerd. Het atelier is nu vier dagen per week geopend. Dus wil je de week creatief beginnen: dat kan bij Atelier ’t Duifje!

Atelier ’t Duifje nu 4 dagen per week geopend!

Het gaat goed met Atelier ’t Duifje in de gelijknamige wijk in Arnhem. Zo goed dat het atelier ook op de maandag geopend is van 10 tot 17 uur. Veel verschillende creatievelingen vonden hun weg naar het atelier. En iedereen is enthousiast bezig. Of het nu gaat om schilderen of boetseren, handwerken of drukken: mensen staan versteld van hun eigen creativiteit.

Visie en kosten

Atelier ’t Duifje is een open atelier waar materialen aanwezig zijn om creatief zelf aan de slag te gaan. Echte kunst gaat er samen met gezellig gefr√∂bel en eerlijk ambachtelijk werk. Plezier in elkaar en serieus aan het werk zijn met klei, verf, druktechnieken etc. zorgen voor een omgeving waar scheppingskracht als vanzelf naar je toe komt. Creatief Atelier ’t Duifje wil voor iedereen zo toegankelijk mogelijk zijn. Daarom wordt het atelier gerund door vrijwilligers en levert ieder lid zijn bijdrage naar vermogen. De kosten kunnen daardoor laag worden gehouden. Gelrepas houders krijgen bovendien 50% korting.

Drijvende krachten

Gert Jan Schouten, één van de drijvende krachten achter het atelier: ‘Wij gaan er van uit dat in iedereen een kunstenaar schuilt. Elk werk, elke deelnemer, elk niveau zijn uniek, geïnspireerd en inspirerend. Jarenlange ervaring leert dat kunst en creativiteit heel goed naast elkaar kunnen bestaan; sterker nog: ze versterken elkaar!’

Praktische Informatie Creatief Atelier ’t Duifje

Waar: Achter Boerderij ’t Duifje, Oude Huissenseweg 4b 6834 GS Arnhem

Bekijk ook de Facebook pagina en de website.

Reacties