Burgemeester Marcouch opent JANS’ – Musis Sacrum, Velperplein

Door het grootste Arnhemse Meisje aan te snijden dat ooit gebakken is, verricht burgemeester Marcouch de openingshandeling voor JANS’

Dinsdag 8 mei 2018 vindt de opening van JANS’ plaats door middel van een feestelijk evenement met een prominente rol voor diverse echte Arnhemse iconen. De genodigden luisteren naar een toespraak van Hans Verbugt (directeur Musis & Stadstheater Arnhem) en een voordracht van stadsdichter Jesse Laporte. Ook burgemeester Marcouch neemt het woord en verricht de openingshandeling door het aansnijden van het grootste Arnhemse Meisje dat ooit gebakken is door Banketbakkerij van Asselt. Alex van Hooff dankt tenslotte iedereen die maandenlang keihard gewerkt heeft om de complete verbouwing van het voormalige grandcafé Mahler en de nieuwe vormgeving en inrichting van JANS’ te realiseren.

JANS’
Trots en vol energie staan Addie Roelofsen, Chantal Gerritsen en de familie van Hooff te popelen om een bijdrage te mogen leveren aan het culinaire en culturele aanbod van de stad Arnhem. JANS’ combineert een laagdrempelige entree met stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en heerlijk eten dat toegankelijk is voor JANS’ en alleman. JANS’ is er voor alle Arnhemmers en wil in de Gelderse hoofdstad graag als verbinder fungeren tussen mensen met diverse interesses, leeftijden, culturen en achtergronden.

Visie en kernwaarden
“De Arnhemmer mag trots zijn op zijn stad, die ooit aan de Jansbeek is ontstaan. Vandaar onze keuze voor de naam JANS’. Pal voor Musis Sacrum aan het Velperplein is JANS’ het tijdloze en veelzijdige hart van Arnhem. Deze locatie heeft een rijke historie die voortleeft in het heden en daarmee de plek zoveel betekenis geeft”, aldus Roelofsen, Gerritsen en familie van Hooff. “Als uitgangspunt hebben we gezamenlijk een aantal kernwaarden voor JANS’ geformuleerd,” vult Roelofsen verder aan: “De kwaliteit staat voorop. Zowel qua gastgerichtheid als de kwaliteit van onze producten. We hebben daarnaast oog voor de mooie dingen in het leven: in de stad, maar ook op het bord en in het glas. We streven naar altijd een voldaan gevoel in trots, enthousiasme en werkplezier voor onze medewerkers, maar ook dat je elke minuut van de dag kunt binnenlopen voor een kop koffie, een lunch, een gezellige borrel of een heerlijke maaltijd. Tenslotte willen we er voor JANS’ en alleman zijn en mensen graag onderling verbinden.”

Reacties