Datum Sonsbeek Lentefestival bekend

Het is misschien nog wat vroeg, maar misschien is het ook hoog tijd: de horecalocaties in Park Sonsbeek organiseerden een eerste Lentefestival in 2017 en op 25 maart komt de tweede editie!

Arnhemse tintje

Op zondagmiddag 25 maart organiseert het horecaverbond Sonsbeek het tweede Sonsbeek Lentefestival dat verspreid over de zes horecalocaties in Park Sonsbeek plaatsvindt. Net als vorig jaar is het festival gratis toegankelijk en valt er te genieten van live muziek met een Arnhems tintje.

Brasserie de Boerderij, Molenplaats Sonsbeek, Grand Café aan de Beek, Sonsbeek Paviljoen, Stadsvilla Sonsbeek en De Palatijn programmeren live muziek, uitgevoerd door artiesten uit de regio. De artiesten spelen binnen en / of op het terras van deze horecalocaties in het park. Met vrolijke en zomerse muziek nodigen ze iedereen van harte uit om de lente te komen vieren.

De Sonsbeek agenda heeft al een Facebook evenement aangemaakt.

Sonsbeek Lentefestival

Het Sonsbeek Lentefestival is ontstaan vanuit een steeds intensiever wordende samenwerking tussen de horecalocaties in Park Sonsbeek. De eerste editie viel perfect samen met de eerste zonnige lentedag en samen met de enorme opkomst mag het daarmee een groot succes genoemd worden.

Wanneer: Zondag 25 maart, van 13:00 uur tot 17:30 uur. Toegang: gratis

Foto: Sonsbeek Lentefestival 2017 – Masha Bakker Matijevic

Reacties