De Boog Coaching & Creativiteit biedt voorjaarsworkshops in Elden

Jolanda Klijn en Chantal van Leeuwen

Na succesvolle workshops in het najaar van 2017, bieden Chantal van Leeuwen van Gemwear en Jolanda Klijn van De Boog Coaching & Creativiteit nieuwe workshops in het voorjaar. De eerste drie workshops van 2018 vinden plaats op 10, 14 februari en 24 maart in het atelier van De Boog in Elden. De kinder-, tiener- en ouder-kind workshops zijn in de schoolvakanties op woensdag- en zaterdagmiddag. De workshops voor volwassenen staan telkens op zaterdag op het programma.

“We delen de passie voor het stimuleren van creativiteit bij jong en oud. Het is leuk en boeiend dit in ieder mens wakker te schudden en de ruimte te geven”, merkt Chantal op.
“Per workshop is er een thema”, vult Jolanda aan. “We werken niet volgens een vastomlijnde methode maar we volgen ieders creatieve proces.” In het atelier van De Boog vind je verschillende materialen waarmee je mag werken.

Ouder-kindworkshop: stoer en creatief

Op 10 februari timmeren (groot)ouders en kinderen onder begeleiding een kistje. Met gebruik van gerecycled hout, handvaten en decoraties van niet alledaags materiaal, maak je een uniek en functioneel wooncadeau voor jezelf of een ander! Deze workshop biedt je de gelegenheid om samen creatief te werken en te beleven.

Kinderworkshop: Valentijn!

Op 14 februari maken kinderen vanaf 5 jaar een mobile of raamhanger. Natuurlijk werken we met hartjes. Daarnaast kun je kiezen uit romantische, stoere of robuuste materialen zoals takken. Zoals je in het atelier van De Boog gewend bent, kun je met jouw ideeën alle kanten op!

Workshop volwassenen: moodboard Lentegevoel

Op 24 maart maken we een moodboard of collage. Dit kan een handig middel zijn bij het vormgeven van een nieuw interieur, tuin of kantoor. Ook voor het in beeld brengen van de richting in je leven of om jezelf duidelijk te maken welke mooie eigenschappen je bezit. Geef jezelf de kans om hier heerlijk ontspannen mee bezig te zijn. Het resultaat inspireert zeker!

Tot medio juli staan er nog zeker 10 creatieve workshops gepland. Deze vinden plaats in het atelier van De Boog in Elden en bij mooi weer in de tuin, Park Westerveld of in Meinerswijk. Alle workshops hebben een toegankelijke prijs van gemiddeld € 12,50 per persoon. Dit is inclusief materialen, drinken en wat lekkers. Opgeven of vragen kan bij De Boog Coaching & Creativiteit via info@deboogcoaching of op 06-57114524. Volg en like ons op Facebook!

Reacties