Mediteren in de kerk

Iedere eerste maandag van de maand is er een inloop meditatiebijeenkomst van 19.30 tot 20.30 uur in de Eusebiuskerk. De initiatiefnemers willen het spirituele karakter van De Eusebius meer inhoud geven met meditatiemomenten die bedoeld zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en bezinning. Op maandag 5 februari is er een Meditatie Challenge, ‘Stilstaan bij verandering’.

Hoe kun je mindfull omgaan met veranderingen? Veranderingen in de wereld om ons heen, maar ook veranderingen die vanuit onszelf ontstaan. Martine Jetten, trainer- en coach mindfulness en hoogsensitiviteit, begeleid de bijeenkomst aan de hand van bewegingsoefeningen en meditatie.

Voor de Eusebius Meditatie Challenge is ervaring met meditatie en/ of mindfullness niet nodig. Bezoekers dienen zelf een matje en/ of kussentje meenemen. Ook zijn er stoelen aanwezig.

De les begint om 19.30 uur en duurt een uur. De bijdrage voor de avond is € 5 per persoon voor het verwarmen en schoonhouden van de kerk. Op vertoon van de Gelrepas krijgen deelnemers € 1,50 korting.

Er komen er nog meer! Kijk maar in de agenda van de Eusebius.

Reacties